Erzsébet táboraink

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! 

Támogatásban részesült Erzsébet táboraink időpontjai a következők:

• 1., A Kiskunság kincsei 2022. június 27., hétfő – július 1., péntek. Helyszín: Iskolánk „B” épülete. 

• 2., Meglepetés tábor 2022. augusztus 22., hétfő – augusztus 26., péntek. Helyszín: Iskolánk „B” épülete. 

• 3., Színek napjai (1. osztályos gólyatábor) 2022. augusztus 22., hétfő – augusztus 26., péntek. Helyszín: Iskolánk „C” épülete 

A Kiskunság kincsei táborban, illetve a Meglepetés táborban reggel 8 órától délután 16 óráig tartanak a foglalkozások. A Színek napjai táborban reggel 8 órától gyülekező, a foglalkozások 9 órától délután 15 óráig tartanak.  

A tábor díját, mely 500 Ft/ táborozó gyermek kérjük, hogy a tábor első napján legyenek szívesek küldeni gyermekükkel. Szintén ekkorra várjuk a kitöltött és aláírt Egészségügyi nyilatkozatokat is, melyet a táborokba jelentkező gyermekek a bizonyítvány kiosztásakor kaptak meg. A Színek napjai tábor résztvevői részére a szülők az első nap reggelén, a helyszínen tudják kitölteni és aláírni az Egészségügyi nyilatkozatot, valamint rendezni a tábor díját.

Az étkezés minden gyermek számára biztosított, de szívesen fogadunk rágcsálni valót és gyümölcsöket a tábor ideje alatt. A kirándulás időpontját és a bővebb tájékoztatást a tábor első napján hirdetjük a gyerekeknek. 

Az előzetes regisztráció alapján a résztvevők megvannak. Kérjük, amennyiben gyermeke nem tud részt venni a táborban, akkor a megadott időpontig jelezze azt részünkre a következő email címre! 

Kiskunság kincsei: 2022. június 22., szerda. Tóth Szilvia  knetszilvia@gmail.com

Meglepetés tábor: 2022. augusztus 17., szerda. Tóth Szilvia knetszilvia@gmail.com, Nagyné Dúl Gyöngyi dulgyongyi@gmail.com

Színek napjai: 2022. augusztus 17., szerda. Pappné Szűcs Mónika pappneszucs@gmail.com